Muut pihasaunat

Lämpöeristetyt pihasaunat omilla, tai vakiomitoilla.  Kuvan malli on pituudeltaan 4m ja leveydeltään 2,2m. Tässä saunassa mahtuu saunomaan helposti 4 isompaa ihmistä kerralla. Pukuhuoneessa mahdut hyvin vaihtamaan vaatteet ja säilyttämään pyyhkeet ym. Puukiukaalla, tai sähkökiukaalla. Saatavana kuvan mukainen iso ikkuna takaseinälle, tai esim kahdella pienemmällä ikkunalla. Seinissä, katossa ja lattiassa 100mm eristys. Ikkuna 3 kertainen lämpölasi ja ulko-ovi myös eristetty. Värin saat päättää itse. Ulkopaneli vahvaa hirsipanelia ja sisäpaneli kuusesta höylättyö saunapanelia. Lauteet kuusta. Saunan lattiassa kaato, josta vedet valuvat ränniin, jossa ulkopuolella putkilähtö. 

 

 

- Maitolaituri sauna.Upea pihasauna, joka erottuu joukosta. Saunaan mahtuu saunomaan 5 ihmistä helposti. Saatavilla ilman pukuhuonetta, tai pukuhuoneella. Alaosan leveys 160cm ja leveimmästä kohdasta noin 240cm. Sisäkorkeus 210cm. Lauteet kahdessa tasossa. Harvian puukiukaalla, vesisäiliöllä ja piipulla varustettuna. Takaseinällä iso ikkuna. Seinärakenne 100mm. Ulkoa ja sisältä paneloitu. Hinnat alkaen 3200e. 

 

- Minisaunat. Mittojen mukaan tehdyt minisaunat. Esim jarruttoman pienen peräkärryn tai laiturin päälle. Sauna ja pieni pukuhuone. Saunassa mahtuu saunomaan 3 ihmistä. Harvian puukiukaalla ja piipulla. Hinnat alkaen 2200e